dijous, 1 de febrer del 2018

WIFI, UN PROBLEMA GENERAL A L’ESCOLA


ADRIÀ RUEDA SÁNCHEZ.


L’ús de les noves tecnologies s’ha a aplicat ja de fa temps a l’escola, cosa que està molt bé, ja que permet noves eines de treball. El problema d’això, que per l’ús d’aquestes eines fa falta un senyal Wi-fi per connectar-se a Internet i poder treballar.

Moltes vegades, a classe, hem volgut posar algun vídeo, fer algun examen a la pissarra digital, etc. I no hem pogut a causa de la falta de Wi-fi, i això és una cosa que molesta i afecta al seguiment de la classe, sobretot a les assignatures que és necessari l’ús de l’ordinador, com Informàtica. Hem preguntat moltes vegades als professors i diuen que el problema és causat per l’ajuntament que no cedeix a fer una instal·lació de fibra òptica, que és necessària per fer funcionar el senyal de Wi-fi de tota l’escola.

Des del meu punt de vista, l’ajuntament no està fent una bona acció, ja que no està permetent als alumnes fer un ús d’eines digitals per ampliar coneixements i facilitar els treballs, cosa que jo crec que es necessària avui dia per l’educació.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada