dijous, 1 de febrer del 2018

US AGRADA COM ENS DONEN LES CLASSES?

Neus Orellana  Ponce.

Penso que les classes haurien de ser més dinàmiques, sigui la matèria que sigui, ja que algunes matèries més pesades, ens les podrien ensenyar d'una altra manera que se'ns fessin molt més pràctiques, lleugeres, divertides, entretingudes, atraients...

A la majoria d'escoles, tots funcionem igual: en una aula, asseguts i anem canviant de professor. L'entorn és sempre el mateix, i es fa pesat. No dic que ho haguem de fer com una escola rural que es passen quasi tot el dia afora, però tampoc que estiguem tancats cinc hores seguides en una mateixa aula.

Jo crec que si cambiessin la metodologia d'ensenyar seria més fàcil i pràctic per a tothom. Penso que als professors també se'ls fa pesat veient sempre als alumnes asseguts i ells explicant la mateixa matèria dia rere dia. Una bona opció, per exemple, seria que quan toqués lletres, anar a la biblioteca. Amb l'anglès, fer-ho amb dibuixos, cançons, sèries...Una altre opció podria ser que nosaltres mateixos participessim a l'hora de donar la classe (proposar coses). És a dir, nosaltres buscar cançons en anglès i dir-li a la professora. Què opineu sobre aquestes propostes?

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada