dimecres, 25 de gener del 2017

EL RECICLATGE

A L'ESCOLA AMOR DE DÉU S'UTILITZEN DIVERSES TÈCNIQUES DE RECICLATGE.

NATALIA GARCÍA BACHS.



A l’escola Amor de Déu, des de fa uns anys, els professors han proposat diverses tècniques de reciclatge que s'han utilitzat i se segueixen utilitzant avui dia. Aquestes tècniques serveixen per fomentar el reciclatge entre alumnes i professors i per tant acostumar la gent a fer-ho.

Una de les tècniques consisteix a fer ús del reciclatge del paper de plata, a cada classe hi ha dues papereres, en una es llença el paper de plata i a l'altra un altre tipus de brossa. El seu reciclatge estalvia una gran quantitat de matèries primeres, energia i aigua. Cal recordar que el paper de plata s'aboca al contenidor groc.

Una altra tècnica molt utilitzada és el reciclatge dels papers (paper en blanc, quadriculat, mil·limetrat ...) a les classes hi ha unes caixes que serveixen per dipositar els papers bruts, que poden ser utilitzats per altres persones. Gràcies a la reutilització i reciclatge del paper, no s'han de talar tants arbres per tant es redueix la desforestació. Cal recordar que aquest paper s'aboca al contenidor blau.


El reciclatge és molt important per al planeta i per a nosaltres, per tant cal intentar seguir amb aquestes tècniques que encara que semblin una ximpleria són molt importants per al medi ambient. A l'Amor de Déu això es fa des de fa ja uns anys.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada